Menu Sluiten

Verloop van een sessie

Een behandeling/sessie  is een combinatie van Rebalancing, Trager approach en Somatic experiencing en heeft als doel   om meer inzicht te ontwikkelen in je persoonlijke situatie. 

Een sessie duurt een uur en begint met meestal met een oriënterend gesprekje. Dit gesprekje is bedoeld om bij jezelf stil te staan: wat wil je inbrengen, hoe gaat het op dit moment, wat voel je in je lichaam; fysiek en emotioneel. Hoe ga je om met die gevoelens. Vervolgens begeleid ik jou bij verschillende massage- en aanraaktechnieken. De begeleiding wordt gecombineerd met ademoefeningen, meditatie, zelfonderzoek en coaching. Tijdens de sessie kom je in contact met je innerlijke gewaarwordingen en zo leer je omgaan met je gevoelsleven.

De exacte kosten worden bepaald n.a.v. bestede tijd. Afhankelijk van je verzekering en aanvullende verzekering wordt een deel van de kosten vergoed door de zorgverzekeraar. Kijk hiervoor op de site www.batc.nl: zorgverzekeraars 2020. Met de AGB codes kun je bij je zorgverzekeraar navragen of de behandeling vergoed wordt.

Een sessie van een uur kost € 65,-.