Menu Sluiten

Ervaringen van cliënten

Anneke heeft vanuit haar intuïtie een groot inzicht in waar het bij mij over gaat. Op haar bescheiden, maar duidelijke manier geeft ze me meer helderheid over waar ik sta, en duidt ze richtingen aan waarvan voelbaar is dat ze ondersteunend voor me zullen werken.
Bas Tielens

Zo nu en dan geeft Anneke mij een behandeling met haar handen. Ze richt zich dan met name op mijn linkeronderbeen. Door een blessure heb ik daar veel vochtophoping, en Anneke zorgt ervoor dat het vocht niet verhardt, en dat mijn been soepel blijft aanvoelen. Ik ben zelf niet super-sensitief, maar ik kan de kracht van haar handen in mijn been voelen, zelfs als ze me niet aanraakt. Aan het begin van een sessie voel ik dat haar handkracht nog niet ver komt, maar aan het eind heeft ze mijn been zo gemasseerd en behandeld dat de krachten van haar linker- en rechterhand elkaar raken, voor mij een teken dat de doorstroming weer goed is. Ze is een lieverd met gouden handen, al zeg ik het zelf.
Tessa Quax

Gedicht
Een bijzondere manier van aanraken is voor mij Rebalancing,
Anneke geeft een helende en effectieve behandeling.

Ik mag het zelf aan den lijve ervaren,
Hoe het is om patronen, ervaringen te kunnen verklaren.

Al mijn gedachten, gevoelens zijn opgeslagen in mijn lichaam,
Anneke benadert deze zorgvuldig en behoedzaam.

Ik ervaar tijdens de sessie een ondersteunende kracht,
Die mij een spiegel voorhoudt, iets wat ik nog niet had bedacht.

Mijn lichaam vertelt en ik mag er helemaal zijn,
Ook al voel ik me soms geraakt en heb ik pijn.

Het is voor mij een kans om te helen en mogen groeien,
Eindelijk krijg ik de kans om weer op te bloeien.

Te leven met wat ik in mijzelf tegenkom,
Antwoord te krijgen op essentiële vragen, hoe en waarom.

Het proces dat ik met haar ben aangegaan,
Geeft mij een diepere vervulling van mijn bestaan.

Met een lichte aanraking of juist een stevige druk,
Ontvouwt zich onder haar handen langzaam mijn eigen levensgeluk.
Erna Frederiks