Menu Sluiten

Over Anneke Koper

Anneke Koper:
“In mijn jeugd werd ik geraakt door de verscheidenheid voor mensen. Tijdens mijn leven kreeg ik te maken met emoties en spanningen, van anderen en die van mijzelf. Wat kon ik betekenen voor mensen met onverwerkte gevoelens. Ik ging op zoek naar meer inzicht over mijzelf en wat ik voor anderen kon inzetten, om het leven weer kleur te geven en stress aan te gaan . Met steun en stimulans van anderen verdiepte ik mij in Somatic experiencing, werken met energie, Rebalancing, Trager approach  en Jungiaanse psychologie. Deze methodes hebben bij gedragen tot wie ik ben en dit wil graag doorgeven, voor je eigen groeiproces en  jezelf terug te vinden. Mijn ervaringen en kennis wil ik inzetten voor mensen, om hen moed en plezier terug te geven in het leven.

Ik ben aangesloten bij Platform Rebalancing Nederland, Somatic Experiencing Nederland, Trager approach en beroepsvereniging Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC).

Heb je een klacht over mijn werkwijze? Kom dan voor een gesprek. Als dit de klacht niet oplost kun je via de BATC een klachtenregelement inzien en de procedure starten.”